O NAMA

TKD KLUB MONTER osnovan je 2005 godine i nosi ime tvrtke Monter u čijoj zgradi se nalazi i naša dvorana br.1. Treninge održavamo na osam lokacija koje smo samostalno i vlastitim sredstvima opremili: Split 3, u zgradi Montera, Poljička cesta 39, u Stobreču (streljana Stobreč) pored osnovne škole, O.Š. Žrnovnica, O.Š. Srinjine, prostor G.K.Sitno gornje, O.Š. Žnjan Pazdigrad, G.K. Meje, Mertojak (Sklonište OŠ Mertojak)

 

Taekwondo klub Monter je klub sa vrlo jasnim ciljevima, među kojima se ističu unaprijeđenje položaja taekwondo sporta u lokalnoj zajednici, uključenje djece i mladeži u sustavni taekwondo trening, te postizanje što boljih rezultata u svim uzrasnim kategorijama na natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu. Za provođenje navedenih ciljeva zaduženo je kvalitetno stručno vodstvo, te su treneri redom magistri kineziologije ili studenti doktorskog studija kineziologije

 

Redovito nastupamo na turnirima i prvenstvima u hrvatskoj i inozemstvu, ujedno smo i organizirali brojne međunarodne turnire za kadete, juniore i seniore. Tokom ljeta organiziramo ljetni kamp koji se održava kroz 7. i 8. mjesec u našoj dvorani u Stobreču i ukljućuje kondicijski trening, tkd trening i kupanje na plaži koja se nalazi odmah ispod dvorane, naravno sve to uz kontrolu stručno obrazovanih trenera. Na kampu također gostuju i klubovi iz drugih krajeva Hrvatske.