14
06
2021

Izvrstan rezultat u Srbiji

22. svibnja 2021. održan je 5. Asteriks kup u Nišu, Srbija. Riječ je o jakom međunarodnom turniru na kojem je ove godine nastupilo 900 natjecatelja iz 18 zemalja. Naš klub nastupio je sa 4 natjecateljice koje su ostvarile vrhunski rezultat.
*Petra Uglešić je opravdala status aktualne vice prvakinje Europe dominantno pobjedivši sve tri borbe izborivši na taj način zlatnu medalju i pehar za najbolju mlađu kadetkinju turnira.?
*Klara Uglešić je posebno oduševila trenere osvojivši 1. mjesto u kategoriji do 44 kg na svom prvom kadetskom natjecanju. To je postigla pobjedama u 4 borbe pri tome pobjedivši aktualnu prvakinju i aktualnu vice prvakinju Srbije. ?
*Marija Uglešić također je pokazala da smo nedostatak natjecanja uspješno prebrodili treninzima u svim mogućim i nemogućim uvjetima i uradila ono što se i očekivalo od nje. Osvojila je prvo mjesto u kategoriji do 55 kg pobjedivši u sve 4 borbe. Na putu do zlatne medalje svladala je također aktualnu Kadetsku prvakinju Srbije u toj kategoriji.?
*Nina Borši Čizmić pobjedila je u prvom kolu natjecateljicu iz Bugarske da bi potom u neizvjesnoj borbi za medalju u posljednjim trenucima borbe izgubila od natjecateljice iz Srbije.?