15
03
2022

Tri medalje sa najprestižnijeg turnira u Europi

Nakon 5 dana provedenih u Albaniji na najprestižnijem taekwondo turniru otvorenog tipa u Europi, vratili smo se kući sa 3 medalje. Prvog dana Presidents Kupa nastupala je Marija Uglešić koja je u prvom kolu nakon izjednačenog rezultata protiv natjecateljice iz ?? SAD – a izgubila na zlatni bod. Čestitke našoj Mari na odličnom prvom nastupu u juniorskoj konkurenciji.
Drugog dana nastupila je Nika Vesanović koja je nesretno izgubila borbu od natjecateljice iz ?? Njemačke. Nažalost neki bodovi nisu priznati našoj Niki koji bi vjerojatno odveli borbu u njenu korist.
Trećeg dana nastupile su Petra i Klara Uglešić koje su ostvarile fenomenalan uspjeh. Petra je osvojila ? a Klara ?. Ovim rezultatom cure su osigurale nastup na Europskom Kadetskom Prvenstvu. ??
Četvrtog posljednjeg dana natjecanja nastupila je Nina Borši Čizmić koja je u prvom kolu izgubila od kasnije finalistice turnira. Čestitke Nini na dobroj borbi. Odmah nakon Nine na tatami je izašao Viljem Bezjak iz našeg partnerskog kluba St-kwan i fantastičnim nastupom zaokružio ovu uspješnu priču osvojivši ?